Uithoorn aan de Amstel


Het is de missie van de SPUK (Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel) om de mooie en bijzondere kant van Uithoorn en De Kwakel te laten zien aan haar inwoners en bezoekers. Dat doen we niet in de vorm van ‘citymarketing’, zoals dat in veel andere steden gebeurt. De SPUK kiest ervoor om evenementen en andere initiatieven te ondersteunen die de aantrekkingskracht van Uithoorn en De Kwakel vergroten. Zowel voor de eigen bewoners, als voor de regio en toeristen.

Rick FM


Rick FM is dé lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel! Vol op het Nieuws, dagelijks, 24 uur per dag. Veel Live programma’s en regelmatig met gasten. Programmering met Sport, Politiek, Nieuws, informatie, Cultuur, interviews, activiteiten, evenementen agenda en gevarieerde muziek. Muziek voor iedereen; Hits - Gouwe Ouwe – Nederlands – Soul – Reggae – Country - Jazz.

Veldsink AVA/Regiobank Aalsmeer


In onze zaal zijn trapleuningen aangebracht met steun van Veldsink AVA/Regiobank Aalsmeer

Op verzoek van veel gasten is de toegankelijkheid van de filmzaal verbeterd d.m.v. trapleuningen. Dit maakt het betreden van de zaal comfortabeler voor wie een steuntje nodig heeft. De trapleuningen zijn “in stijl van het Gerrit Rietveld pand” gemaakt. De stalen onderdelen zijn handmatig gelast, geverfd en aangebracht door vrijwilliger Simon Verberg. Filmtheater Gerrit is erg blij met deze voorziening en donatie.Cultuurplatform Uithoorn De Kwakel


Het Cultuurplatform voor Uithoorn en De Kwakel